Translate

Friday 3 January 2014

Крос-докинг (Cross Docking) България

Крос-докинг услугата помага за намаляване на преките разходи, свързани с получаването на стоки от производител, или доставчици и доставянето до техните клиенти веднага, без поставянето им на склад. Благодарение на платформата за крос-докинг на бързообортини стоки, ние доставяме вашите стоки на точното място, в точното време.

Географското положение на логистичната компания „Транс Пак” ЕООД предлага огромни предимства за създаване на модерна база, която се намира в България, в близост до границата с Гърция и осигурява директен достъп до пристанището на Солун, Балканите и Европа. 

Нашите съоръжения представляват специални закрити пространства за съхранение на транзитни превози, които остават в наличност за много кратко време. Крос-докинг услугата помага за намаляване на преките разходи, свързани с излишък от инвентаризация чрез премахване на ненужната обработка и съхранение на продукт

Нашият екип ще организира безопасното приемане, съхранение и претоварване на стоки от превозно средство на друго превозно средство максимално бързо и на най-ниска цена.



No comments:

Post a Comment

Goon поиск, бесплатная почта, каталог, добавить сайт, работа, онлайн игры, поиск людей