Translate

Wednesday 18 December 2013

“Транс Пак” Логистика





“Транс Пак” ООД е логистична фирма основана през 2013 г. в с. Марикостиново – България, в близост до границата с Гърция ( в района на Кулата). Специализирана е в областта на логистиката и е една от малкото такива компании, които предлагат пълна гама от услуги като : посредничество при международно и национално транспортиране, транзитни услуги, услуги за съхранение и дистрибуция на стоки, данъчно представителство, доставки и т.н.

„Транс Пак” ООД разполага със складова база от 1500 кв.м.

Логистичната ни организация може да се похвали с изключително опитен и професионално обучен персонал.

„Транс Пак” ООД е оборудвана с висока технологичната инфраструктура и разполага с динамична организация, която предоставя висококачествени услуги в отговор на предизвикателствата на съвременната бизнес среда.

Trans Pack разполага с логистика, която има възможност да управлява над 4000 кода, както и транспортирането им по дистрибуторската мрежа на повече от 500 клиента. Въз основа на опита предлага на клиентите си възможности за съхранение и разпространение на най- високо ниво, както и специални “лични “ ( поръчкови ) решения.

Философията и постоянния стремеж на компания „Транс Пак” ООД е да предоставим на нашите клиенти трите основни елемента :



1 . Качество на услугите

2. Конкурентна цена

3. Надеждност 



В годините ние изградихме и подготвихме идеална среда и инфраструктура, подкрепени от високи технологии, които се управляват от опитни и отговорни кадри . ТРАНС ПАК е логистика, която е готова да разгледа вашите нужди и да осигури надеждни решения съобразени с вашите собствени изисквания. Фирмата ни е в готовност да минимизира разходите Ви с всички възможни „иструменти”, с които разполага.

Основни акционери на дружеството са Георги Калайдзоглу и Анастасия Kaрипиду .

No comments:

Post a Comment

Goon поиск, бесплатная почта, каталог, добавить сайт, работа, онлайн игры, поиск людей